Att resa i Europa är fantastiskt. Och speciellt att bila i Europa. Det finns ju så många resmål att välja bland. Sedan får vi inte glömma bort alla spännande platser som faktiskt finns i Sverige. I år var det första gången jag besökte Gotland till exempel. Jag spenderade en vecka på underbara Fårö med nära och kära. Några fina sommardagar i Visby hann vi också med.

Sedan har jag varit i Amsterdam. Jag har varit där tidigare men det tycks vara en stad som jag aldrig kommer få nog av. Det finns så mycket intressant att se där. Jag är dessutom förtjust i deras ostar och tulpaner så att strosa omkring på dessa ost- och tulpanmarknader i Amsterdam är rena himmelriket. Jag stormtrivs dessutom med stadens arkitektur. Husen i citykärnan präglas av gammal stil och får en vacker förstärkning med alla kanaler som ringlar genom hela staden.

En tur till Paris blev det också. Där besökte jag klassiska sevärdheter som Eiffeltornet, Triumfbågen, Den okände soldatens grav m.m. Faktum är att det blev mitt första besök i Paris någonsin och jag är helt betagen. Caféer, restauranger och barer besöktes också i denna underbart mysiga stad. Det enda negativa är att det florerade ganska mycket ficktjuvar.