När det är dags att ge bort en present till någon är ett annorlunda och roligt alternativ att ge bort en upplevelse istället för en pryl. Det är ofta väldigt uppskattat då det ger ett minne för livet. Dessutom är fördelen att det ofta går att köpa ett presentkort på händelsen man väljer att ge bort så att mottagaren själv kan bestämma när presenten ska utnyttjas.

Oavsett om personen man ska ge bort upplevelsen till är motorsportsintresserad eller inte är en körtur i en sportbil säkerligen omtyckt. Alla som inte har testat har nog någon gång undrat hur det känns att få trycka på gasen i en supersnabb bil och få uppleva adrenalinkicken som handlingen resulterar i.

 

Så här går det till när det är dags

De flesta företag som erbjuder en körupplevelse har olika bilmärken att välja på för att föraren ska kunna få leva ut sin fantasi fullt ut för en dag. Det vanligaste är att upplevelsen startar med en genomgång av hur fordonet fungerar och vad det har för briljans. När genomgången är färdig får mottagaren av presenten sätta sig i det lyxiga sätet, vrida om nyckeln och åka iväg på en oförglömlig färd tillsammans med en instruktör.

Hjälp någon att förverkliga sin dröm

Som om det inte vore nog med att få åka snabbt i en lyxig sportbil sker även själva körningen oftast på lugna vägar som saknar trafik. Detta gör att föraren verkligen får möjlighet att känna på bilens accelerationsförmåga och lyssna på motorn när den går i högvarv. Sportbilar har länge gett upphov till drömmar hos såväl stora som små, men det är inte alla som får möjligheten att förverkliga dem. Så vill du vara säker på att ge bort en present som verkligen uppskattas och används är en körupplevelse den perfekta presenten!