Att trimma moped har alltid fascinerat unga män, ja även något mer mogna, och numera så finns det hjälp på nätet där man både kan läsa om hur man ska göra och var man kan beställa delar för att höja effekten eller farten på sin moped. Hos www.trimbutiken.se finns det färdiga trimkit som bland annat kan innehålla cylinder, förgasare och avgassystem.

Om man vill trimma sin moped så kan man naturligtvis göra det på egen hand genom att borra förgasare eller plana toppen men för att få ett trim som är genomtänkt och hållbart så är det bästa att köpa ett färdigt trimkit. Dels för att man då inte riskerar att förstöra någonting och dels för att trimdelarna är anpassade till varandra för att få ut maximal effekt av trimningen.

Förutom olika trimkit så finns det även vanliga mopeddelar som vajrar, handtag och bromsbackar. Det du eventuellt inte hittar på trimbutikens webbsida kan du maila och fråga om då de har bra inköpskanaler för de allra flesta mopedmärken. Snabba leveranser och bra fraktpriser gör att trimbutiken kan hålla en god service.

Det senaste är att butiken har kompletterat med delar till äldre kända märken såsom Crescent, Husqvarna och Mustang. De äldre mopedentusiasterna får nu också en bra möjlighet att hitta delar till sina klenoder.