Jag och min man var förra helgen och köpte solskydd till vår nya sommarstuga. Sommarstugan ligger uppe I Dalarna och vi slog till förra året I samband med lågkonjunkturen, Stugen har några år på nacken men är invändigt väligt fin. Något som slog oss redan I fjol var att kvälls solen, även om den är underbar faktiskt kunde bli lite irriterade varpå vi bestämde oss för att investera I just Solskydd.

Något som jag blev imponerad av var att man via nätet kunde ta del av installationsfilmen läs här. Sagt o gjort knappade Sven Bertil in sig på nätet och två timmar senare hade han installerat det fjärrstyrda solskyddet till altanen. Nu skall det tilläggas att Sven är väldigt tekniskt kunnig men jag vågar nog påstå att instruktionsvideon spelade en stor roll. Min poäng med detta inlägg är alltså att det är viktigt att man tänker till när man ska köpa något som krävs installation. Produkten kan se jätte bra ut I affären men det är trots allt DU som ska installera den själv.

Ett bra tips kan vara att redan I butiken fråga personal om det finns någon support avdelning eller liknande. Har man kört fast någonstanns på vägen är det alltid mycket lättare att prata eller chatta med någon.